2.10.11


   Cirkusbygningen,Kööpenhamina 17-18.10 2011

 17.10 The Eagle has landed !




Norwegian toi meidät turvallisesti perille ja majoittumisen jälkeen Cirkukseen..Vaikuttavat puitteet Cirkusbygningenissä saivat hetken aikaa haukkomaan henkeä.Ensimmäisessä pelissä seurattiin Steve Davisin ja Bairaq Alurlyn pallottelua.Ruotsalaisjunnu vei sentään yhden erän.Toisessa pelissä Mark Williams vei Rune Kampea ja 140 break kruunasi ensimmäisen session lopun.

Tuomareina otteluissa toimivat Jan Veerhaas ja Ruotsin Eurosport-kommentaattori Kim Hartman.



Suomen Eurosport kommentaattori Aki Kauppinen viihtyi katsomon puolella.     









Iltasessiossa olivat ensimmäisenä vuorossa Shaun Murphy ja Allan Norvark. Tanskalaisen muutamat huimat pussitukset eivät kantaneet pidemmälle kun yhden framen voittoon.
Sokerina pohjalla odotimme Robinin ottelua rankingykköstä Mark Selbyä vastaan.
Robinin lupaava ote herpaantui harmittavasti joka erässä ja paikan saatuaan Selby ei jättänyt niitä käyttämättä. Rutiinilla suoritettu 103 break kolmannessa erässä ja viimeisen erän lopputilanteiden hallinta olivat osoituksena Mestarin ykköspaikan oikeutuksesta.
Tiistaina saamme seurata kärkiammattilaisten semit ja finaalin sekä Tanskan mestaruusottelun finaalin jossa pelaavat odotetusti Rune Kampe ja Allan Norvark.

18.10


Ensimmäisessä semifinaalissa Mark Williams voitti Steve Davisin ja 102 break Markilta sujui rutiinilla. Toisessa semissä Shaun Murphy yllätti iloittelevassa ottelussa Mark Selbyn ja illan finaalipari oli selvillä.

Ennen illan päätaphtumaa seurasimme Tanskan mestaruuskilpailun finaalia missä Rune Kampe ja Allan Norvark pelillään toivat kouriintuntuvasti esille sen valtaisan eron snookerammattilaisiin nähden. Rune oli odotetusti parempi ja sitten suomalais-tanskalainen vip-seurueemme saikin syventyä nauttimaan Invitational finaalista illallispöydän aitiopaikoilta.















Mark Williams kuittasi Nordic Invitational voiton ihailtavan tarkalla pelillään ja yön tunteina vielä pelaajat ja tyytyväinen järjestäjätiimi kertasivat tapahtuman antia keskustan Irish Rovers baarissa ja vannotukset ensi vuoden jälleen näkemiselle olivat vakuuttavia,