Malta

Perjantai 20.3 Matkapäivä
Niilo ja Patrik ehtivät hyvissä ajoin saarelle ja Olli-Pekkakin vihdoin seuraavan vuorokauden puolella. Keppikotelot ja matkalaukutkin löysivät perille.

Lauantai. Avajaiset ja ensimmäinen pelipäivä.

Aamun lyhyt infotilaisuus käynnisti kilpailun ja sumuisen aamun jälkeen välimeren aurinko tervehti pelaajia hotellin ulkoterassilla. Patrikin pelilohko vaihtui viiden pelaajan ryhmään. Olli-Pekka pääsi heti testaamaan pelikuntoaan vastustajana Belgian 15-kesäinen Wesley Pelgrims. Olli-Pekka selvitti pelinsä hienosti erin 3-1. Niilolla vastassa Skotlannin Rhys Clark. Skotti hoiteli Niilon pikapelissä puhtaasti 3-0. Patrikin ensimmäinen peli päättyi tappioon kun Saksan Simon Lichtebergiltä heltisi vain yksi erä. Olli-Pekka otti vielä iltapelissä toisen voiton kun Bulgarian Teodor Chomovski kaatui kontraerässä.

Sunnuntai. Toinen pelipäivä.

Aamupelissä Niilo otti jo toisen tappion hävittyään Romanian Mario Amzalle puhtaasti kolme erää.
Patrik taisteli kontrassa voiton Romanian Vladu Mihaista. Olli-Pekan takkuinen ottelu Saksan Felix Freden kanssa päättyi yllättäen kontraerässä saksalaisen voittoon. Iltapelissä Niilo sai puristettua Tsekin Tomas Kubicekilta yhden erän. Olli-Pekan tv-ottelua Irlannin Josh Boileauta vastaan odotettiin hartaasti mutta ottelun viivästyttya tv-aikaa ei löytynytkään kun irkku otti puhtaan 3-0 voiton.

Maanantai. Kolmas pelipäivä.

Niilo otti paivän kahdessa pelissä puhtaat tappiot ja loppusaldoksi jäi yksi voitettu erä. Olli-Pekka varmisti lohkon kolmossijan voittamalla Itävallan Oskar Charlesworthin erin 3-1.  Patrik otti lohkon kolmospaikan kun Belgian Matthias De Vit kaatui lukemin 3-1. Tiistaina alkavat knockout pelit.

Tiistai. Neljäs pelipäivä. Knockout.

Patrikilla heti aamulla vastassa Saksan kova Lukas Kleckers ja Olli-Pekalla myöhemmin paikallinen Chris Peplow. Niilo kannustaa katsomossa  Patrikin pelit päättyivät kun Lukas nakutteli 3-0 tuloksen.
Olli-Pekka eteni kaaviossa 32:n joukkoon ja seuraava vastustaja on Walesin Tom Rees. Wales vei 4-2 ja suomalaisesitykset U21 kisassa Maltalla ovat päättyneet.

Torstai. U21 Finaali ja päättäjäiset sekä Team kisan avajaiset

Man-saaren Darryl Hill kuittasi itselleen turnausvoiton ja Main Tour paikan voittamalla Englannin Louis Heathcoten selvin numeroin 6-3. Suomen Team joukkue saapui vähän ennen puoltayötä ja tarkisteli heti aikataulusta aamuista pelivuoroaan.

Perjantai 27.3. Joukkuekisan ensimmäinen pelipäivä.

Joukkuepelit käynnistyivät rennoissa merkeissä ja Juha ja Pessi ottivat Ranskasta heti 5-0 avausvoiton. Illalla tuli vastaan Wales ja tulostaululla numerot päinvastaiset. Tero ja Jukka saivat alkajaisiksi kovaa kyytiä Puolan parilta Nistchke-Wróbel. Maltalaisia vastaan sujui paripeli hyvin, mutta Teron  kontrassa tuli tappio.

Lauantai. Toinen pelipäivä.

Englantilaiset eivät luovuttaneet Juhalle ja Pessille erääkään. Jukka ja Tero kävivät Israelin kanssa tiukan taiston jossa kontraerässä tuli taas tappio

Sunnuntai. Kolmas pelipäivä.

Aamupelissä Juha ja Pessi saivat vastaansa belgialaiset ja saaliiksi jäi Pessin nappaama yksi erä.
Jukka ja Tero ottivat nelituntisessa iltapelissä Romaniasta puhtaan 5-0 voiton. Juha kokeili taitojaan six reds karsinnssa josta oli jaossa syyskuun MM kisaan Bangkokiin neljä paikkaa. Kärkijoukkoon ei ollut asiaa.

Maanantai. Neljäs pelipäivä.

Viimeisessä lohkopelissä Jukka ja Tero saivat Englannilta yhden erän.  Lohkosijoitus neljäs. Yllättäen aikataulumuutosten takia pelattiinkin pudotuspelien ensimmäinen vaihe jo illalla ja tiedotusongelmista johtuen oli koko peli mennä sivu suun. Viime tingassa paikalle ehdittiin ja Irlannin joukkue päätti suomalaispelit erin 4-2.  Juha ja Pessi olivat lohkonsa viidennet eikä jatkopaikkaa ollut tarjolla.

.
Keskiviikko. Finaalipäivä ja päättäjäiset.

Iltamyöhään jatkunut miesten finaali Malta-Irlanti oli huikea yleisömenestys kun Tony Drago viihdytti kansaa parinaan Brian Cini. Irlantilaispari Michael Judge-Robert Murphy vei kuitenkin mestaruuden erin 5-3.